Василь Малюк вручив державні та відомчі нагороди бійцям ЦСО «А» СБУ

Голова Служби безпеки України Василь Малюк вручив державні та відомчі нагороди бійцям підрозділу, які роблять щоденний внесок у майбутню Перемогу і проявили особливу мужність у боротьбі з ворогом.

Вручення відзнак відбулося з нагоди 30-річчя від створення ЦСО «А» СБУ.

«Всі роки, поки зростала незалежна Україна, так само динамічно розвивалися українські спецпризначенці СБУ. Здобували бойовий досвід, щоб ефективно захищати свою державу. Як бачимо: це був правильний шлях. Тепер ЦСО «А» СБУ виконує надскладні завдання. І за цей час став кращим із кращих, написавши не один абзац історії нашої боротьби і нашої майбутньої Перемоги. Проте ми не зупиняємося на досягнутому, а розвиваємося далі», – зазначив Василь Малюк.

За його словами, ЦСО «А» СБУ задає високі професійні стандарти не тільки для представників Сил оборони, а й для колег за кордоном. Відтак чимало українців хочуть потрапити до лав Центру, щоб служити і захищати країну.

Голова СБУ подякував спецпризначенцям за унікальні спецоперації в тилу ворога та високі результати роботи на фронті, зокрема понад 1000 знищених Службою ворожих танків, більшість з яких – результат роботи саме ЦСО «А».

«Кожен із бійців Центру розуміє: щоб бути ефективними на полі бою, ми маємо постійно тренуватися, вдосконалюватися і діяти на випередження. Це стосується і людей, і технологій. Тож ми не стоїмо на місці. Вдячний керівництву держави і Служби за підтримку наших оперативних задумів і за високу оцінку внеску спепризначенців у боротьбу з ворогом», - відзначив начальник ЦСО «А» СБУ Євгеній Хмара.

«Центр – це одна велика оперативно-бойова родина. Це справжній кулак, яким ми щодня даємо по зубах русакам. Тож моє традиційне побажання кожному з вас: нехай кількість повернень із завдань завжди дорівнює кількості бойових виходів. Упевнений: разом ми обов’язково виженемо ворога з рідної землі та здобудемо Перемогу!», – побажав бійцям ЦСО «А» Голова СБУ.

Під час церемонії нагородження присутні вшанували хвилиною мовчання всіх Героїв, які загинули на війні.